Touha

Touha

Anotace: Jsem platonicky zamilovaná....

Chci být jeho jediný sen,
Ve stínu jednoho posledního stromu,
Nebýt jediný den,
Vznášet se v oblačném domu.

Být opiovou kráskou,
Kouřovou láskou,
Z dýmky prach
A tygří strach.

Dohánět ho k šílenství,
Jak netknuté panenství.
Autor Ellanie, 06.05.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle se mi fakt hodně líbí, v tom je síla

06.05.2006 13:50:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí