Kiling me softly

Kiling me softly

Anotace: Zabij mě něžně...láskou

Lásce, kterou k Tobě cítím se čas krátí,
Tvá slova jsou textem mého života.
Zabij mě něžně, ať se můj osud zvrátí,
srdce mi tepe a v žilách krev klokotá.
Brnkáním na struny osudu se bavíš,
stále však něžnost v Tvém hlase chybí.
Nekonečně dlouho v myšlenkách trávíš,
milovat se, se mnou, moc se Ti líbí.
Tvůj život je balada se smutným koncem,
nikod zachránit Tě neumí.
Jen neviditelná ruka zvoní zvoncem,
a Tvá duše tiše k nebi vyšumí...
Autor Jajja, 06.05.2006
Přečteno 677x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Hmmm, dobrý, no...

15.05.2006 16:50:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí