Smutek

Smutek

Anotace: o smutku...diky za komentare:-)

Slza, co Ti sklouzla po tváři,
už tvoje oči skoro nezáří.
Ta jiskra, která v nich byla,
bolest, co tohle způsobila…

Proč nejíš, nespíš, nechceš se smát…
Proč moře slz jsi prolila?
Málem jsi tím své srdce zabila…
Snad ne proto, že Tě nemá rád?

Už se seber, začni zas snít.
Přijde jiný, co jen pro Tebe bude žít.
Projdi se po pláži, své stopy do písku vtlač,
pak teprv zjistíš, jestli jsi života hráč…
Autor sportackaverunka, 06.05.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí