SENTIMENTALITA

SENTIMENTALITA

Anotace: Zvykla jsem si, že jsi mi nablízku. Nemůžu se tě dotknout...

SENTIMENTALITA

Spolknu Tě
a Ty prozkoumej mé já.
Už se nebojím.

Je to tvůj předobraz,
který mi vyvstane na mysli.
Je to myšlenka.

Řekni mu něco.
Řekni MI něco.

Nejsem bez předsudků
Je toho přespříliš.

Jsem někdo, jsem nikdo.
Jsem všechno, jsem nic.

A kdo jsi Ty?

Všechna slova zůstanou bez odezvy.
Proto o tom nechci mluvit.

Mám Tě uvnitř sebe.
Patříš ke mně.

Je to můj imaginární řítel,
přespává v mé hlavě.
Jsi to Ty.
Autor Turmalina, 08.05.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

libi se mi to, nechapu ze mas tak nizke hodnoceni...

23.05.2006 16:48:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí