žiletka

žiletka

Anotace: přítel nebo prokletí ?

slzy krve a žiletku pod polštář
naostřená čepel je nejlepší přítel
popelem si umýt oči po ránu
a náplastí přelepit jizvu ze včerejška
další zářez na zápěstí
zelený provazy žil omotávají ruku
proudí v nich kapky života
přitlačit víc a život uniká
rozlitý kafe na ubrus už nikoho nezajímá
červená a černá dají hnědou
barvu bahna na stole
čáry na těle jsou umění
umění žít a přežít
dlouhej rukáv po paty
a vyrazit do školy
jako každej den
nic novýho
nikdo neví
nevidí
Autor Maťa, 08.05.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí