Řeč mocných

Řeč mocných

Anotace: aneb poselství vládců.

Slovo plane, krví se oplétá
slza skane, do snů se zaplétá
hloh pláče, na potočním břehu,
panáka skáče, letos spadlo sněhu
na srdce a na city

Hranice zahoří, a slova spálí,
dým vyskočí, dolů havran kálí
příkazy a rozkazy, co dělat se má
pokyny a zákazy... Co dělat se má?
V popelu pravdy...
Autor Hynas, 08.05.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No... mně se to i líbí..
Je to čímsi zajímavé
80

08.05.2006 17:48:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí