čudlinka

čudlinka

Anotace: me dítko

Je hodná ,zlá i ošklivá
poslouchá jen málokdy.
Divoška živlem posedlá
jsem štastný ,že je divoká.

Jsem hrdý ,že ji znám
jsem štastný ,že ji mám.
Mé srdce žije pro ní
její vlásky krásně voní.

Její otec to jsem já
je k němu láskou posedlá.
Máme víru k sobě pevnou
Mám ji já a ona mně :-)
Autor hejlos, 08.05.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí