Bílá voda

Bílá voda

Anotace: co je vzácnější?

Mé srdce žalem smáčené
má duše citem spálená.
Voda tekoucí po mém těle
kapky stárnoucí po dopadu na zem.

Krásně čistá padá k zemi
z výšek mytá nebem ,tělem.
Oheˇn zmítá ,plamen hoří
moje tělo kapky prosí.

Horkost vody v těle pálí
něžnost ženy a mysl v dáli.
Obě pěkně to tělo měli
ohen hasil touhu ženy.

Voda bíla vzala ohen
měla příslib krásne lásky.
Plamen vzal ,co čisté bylo
Někdo jiný bílou vodu... pije.
Autor hejlos, 08.05.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí