Mám tě rád ... :-)

Mám tě rád ... :-)

Anotace: Že by od lásky k nenávisti?

Vlastně mám tě moc rád, drahá...
Zkusme si ale zahrát hru na oběť a vraha.
Ty budeš utíkat a já zas sekerou tě bít.
Vymalujem načerveno náš zašedlý byt.
Zmalujem stěny krví z tvého břicha,
nad okna pověsíme plíce,
ať to světlem dýchá.
Ke zvonku přilepíme tvoje dva malíčky,
to až přijedou obě babičky.
Jako rohožku položím na práh tvá záda.
Ne, nejsem moc morbidní, má drahá...
Kleštěma na železo ucvaknu ti ruce,
přidělám je napevno k telefonní lince.
Pilou ti odříznu ty tlustý stehna,
prodám je do drůbežárny pod značkou "levná"
Snad jen tvoje oči
nechám si do skleničky naložit provždy,
abych při pohledu do nich
vzpomněl na krásný pocit z vraždy ...
Autor milenium, 10.05.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a víte, že mě se to i po tý dlouhý době líbí ? :-D
Celej svět je natolik morbidní, tak proč o tom morbidně nenapsat? Je to kousek černého humoru. Ten nikoho nezabije :-DD

16.04.2007 15:00:00 | milenium

to je teda pořádná humusárna

25.02.2007 20:24:00 | meruňka

Tak to je ale nechutný.

10.05.2006 14:06:00 | frangir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí