SRDEČNÁ

SRDEČNÁ

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

SRDEČNÁ
Někomu zdá se být zmatečná
já věřím, že není zbytečná
báseň co v každé své větě
do mrazu i v létě oblékne tě.

Když někdo umí jen trochu snít
uslyší i zvony lásky znít
ty zvony, kdy srdce buší
a lidé jsou rázem hluší.

Ten dotek co věčností se zdá,
když dotknou se dva ústama,
pak rázem tvoří jeden pár
a kolem vzplane velký žár.

Uhasit ho, nebo nechat plát
to se muže přeci stát,
že v touze a zapomnění
shoří vám i oblečení.

Pak se těla tiše válí
ač srdečně jste si přáli
chvíli počkat, posečkat
o hvězdách si nechat zdát.

Někomu se staly nebem
mnohým zas hořkým medem,
v soudku plném emocí
co člověka zaskočí.

Pak přál bych všem jen
srdečně berte život
statečně...

o5ja
Autor o5ja, 10.05.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..začíná to být lepší a lepší...

11.05.2006 08:35:00 | skaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí