Když je život zkreslenej

Když je život zkreslenej

Anotace: Nemá to být kritika. Snad realita mým pohledem.

Všechno se to ponořilo do důvodů
proč.
Bydlíme
s Vánocemi,
co dávají dárky na okrasu,
s Velikonocemi,
o kterých nikdo neví
proč se slaví.
Jen když je veselá nálada.
Jen když je zase změna.
Slýcháme polopravdivý odpovědi,
ale celý je lze zahodit -
nevíme, která půlka je ta pravá.
A tak sedíme mlčky, zády k sobě
a vymýšlíme si svět.
Svět s ideály,
za který platíme svou soudností.
Jednou se z toho probudíme
a budem' se nořit do důvodů
proč.
Autor frangir, 11.05.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěknej lament, sugestivní a dokáže vyvolat atmosféru.

15.05.2006 16:42:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí