Tvoje třída

Tvoje třída

Anotace: Seděl jsem ve třídě a najednou myšlenka přepadla mě. Předem omlouvám se za ostřejší slova má.

Ráno přijdeš do třídy,
hloučky pitomců,
řešíc kraviny,
jejich bezstarostného života.

Nevim podle mého pohledu,
nic neumí, jsou bez dohledu,
hulí, fetují, chlastají,
zůstávají bez ohledu.

Někteří jsou však jako ty,
plní přáteství a ochoty,
přec málo jich jest,
važ si jich, nebo dostaneš pěst !

Skupinka ignorantů,
právě lká bezmocné učitelce,
hle ředitel na obzoru,
vtom konec je jejich vzdoru

Odpoledne, či večer,
zmizíš ze třídy,
plné pomluv a nevěr.

Zítra však příjde den další,
a ty tam budeš muset ztrávit den delší !
Autor Niobi, 11.05.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Skupinka ignorantů,
právě lká bezmocné učitelce,
hle ředitel na obzoru,
vtom konec je jejich vzdoru...

:)

11.05.2006 16:09:00 | Montynka

Moje třída jde taky mimo mě, cítím se tam sám a nikdo mi tam nic neříká, proto se mi báseň líbí tematicky, ale zpracování mne neoslovilo.

11.05.2006 14:48:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí