Podlost

Podlost

Anotace: ...vžijte se do situace, kdyby každý člověk byl podlý... jak by to na světě vypadalo?o tom je má básnička

Listí na stromech zčernalo,
a štěstí se přestalo smát,
na světě temno nastalo,
to temno, co neměl nikdo rád.

Té slzy tekly,
ten výraz mračící měl,
tu babky si řekly:
"Tenhle chlapec osiřel!"

Ticho, tma a temnota,
Tesco se vylidnilo,
prázdná byla i Jednota,
čí tohle bylo dílo?

Lidská podlost zavinila to,
to prázdno, neštěstí a žal,
smrt ťuká na dveře staccato,
tak čert aby to vzal!
Autor Agnesita, 11.05.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí