Chaos

Chaos

Anotace: ...

Chaos

Chaos a zmatek,
V hlavě mám,
Tvůj dotek
Už dávno znám.

Miluju tě,
Nebo jen mám ráda,
Tak svatě,
Jako kamaráda.

Chci vědět co vlastně cítím,
Ať lásku nebo jen pohodu,
I tak s tebou štěstím svítím,
A už nebojím se stoupat na vodu.

Normálně člověka pohltí,
A nevrátí zpátky,
Ale spolu nám nic nehrozí,
Zase budem spolu mluvit mezi řádky.
Autor soufla, 12.05.2006
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tleskam... libila se mi... si sikovna...

12.05.2006 18:04:00 | Tomáš Ektus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí