Listy z popela...

Listy z popela...

Anotace: pokus o poukázáni na vzrůstající submisivitu české země :(((((

Listy z popela...

Listy lípy se ohnuly k zemi
na pozdrav cizím agentům bez jména
ta lípa je hladí po hlavě větvemi
a nám kapou slzy na zvadlá ramena...

Jejímy listy bude se pyšnit jiný páv
neznajíc slova novela
na hrob jí napíšou cizácky epitaf
jež posypou lístečky z popela...
Autor Peky, 12.05.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k dokonalosti chybi jen par krucku..... jinak dobrej napad

12.05.2006 20:02:00 | Tomáš Ektus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí