KLIKA

KLIKA

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

KLIKA
Člověk těžce si jen zvyká,
že kde byla... není klika.
Tápe, hledá, zvyk ho mate,
však to asi všichni znáte.

Tak jak ruka vzduchem letí,
Tak jak noha mění směr,
Tak jak bylo to co není
rovnost mění v nepoměr.

Otvíráš s ní dveře v dál,
někdy vejít by ses bál.
Jindy toužíš za ni rázně vzít
a s životem se nemazlit.

Různé dveře, různé kliky
různí lidé, různé zvyky.
Stejná cesta která dál
žene průvan někam vdál.

Hledat kliku. nebo vejít.
můžem na tom něco změnit?
Bude i tam z druhé strany,
máme chtít,by byla k mám zády...

Nehledejte kliky v životě
mohlo by to být i ke škodě.
Některé dveře prostě kliky nemají
a vy by jste jen marně čekali.

Na to že se otevřou
a cestu vám ukážou.

Klikař ten co kliku má,
ten kdo na ni nečeká.

o5ja
Autor o5ja, 13.05.2006
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí