Nemáš co ztratit

Nemáš co ztratit

Anotace: ...né to opravdu není poezie o lásce ani dvouch zamilovaných.

NEMÁŠ CO ZTRATIT

Nemáš co ztratit.
Rozum pad na kolena.
Odhalená pravda bolí.
Nemáš peníze a nemáš duši.
Kolem jdoucí se ti smějí.
!!! Nebo snad ne? !!!

Potkal ses včera ve snu a strašně si se pohádal.
Dnes to jdeš zapít.
Obviňuješ mě!!!
S opilou myslí to chceš řešit.
Chvíli to jde,ale co potom?

Druhej den ráno:
Rozběsněnej „kocour“ hledá ti tvou mysl.
Mysl tu…,
…,tam kde byl včera ještě rozum.
Ten si však nedokázal ubránit.
…a vlastně ani já sem ti ho nedokázal ubránit.
Moc sem ti v tom nepomoh.
No co se dá dělat?
Budeme po kouskách slepovat to…,…na co si vzpomeneš,
a připíjet k tomu plnými doušky.
Autor Tomik Novot, 13.05.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemůžu říct, že by toto byla moje parketa, ale je to zajímavé.
Jen chci upozornit - přečti si pořádně název své básenky, stal se tam malý omyl.
:-) :-)

14.05.2006 10:40:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí