Na vteřinu zastavil se čas...

Na vteřinu zastavil se čas...

Anotace: Tak nějak jsem se cítila včerejší večer...

Na vteřinu zastavil se čas,
snad Slunce vyhaslo,
možná nebe začalo prolévat slzy,
a my jsme stáli uprostřed noci,
ve středu světa a ve středu léta,
poslouchali tlukot srdce lásky,
bilo a bilo…

Nepřestávej bít,
nech naši lásku žít,
temná noci, neutíkej,
zahal nás hvězdným hávem,
oddáme se touze být,
společně i bez sebe
vyletíme do nebe,
přimějeme mraky létat,
korunám stromů tiše šeptat
tajemství hvězd
z našich snů …
Autor MishaX, 15.05.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí