Slza

Slza

Anotace: Co je to slza?

Slza je voda,
slza je sůl.
Slzy je škoda,
slzy jen půl.

Slza je barocco,
slza je led.
Slza je horko,
Slza je med.

Slza je smutno,
slza je noc.
Slza je všechno a nic.
Autor Haydée, 15.05.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí