Mnoo P po druhé

Mnoo P po druhé

Anotace: opět se opakuji

Pantáta počal plavat prsa,
prý pořád povídá pohádky,
pro první panáčky.

Plaval půl pdne,
přeplaval půl přeplavu,
prý přivolal potopu,
potopu plnou pláče,

Princ perský padá pomalu.

Přípitkem půlnočním
připravím překvapení.

Plavající prase piští,
pomoc, pomoc.
Prosím pomozte.

Plave prase po potoce,
plave pes po potoce,
plave ptáček po potoce,
plave pijavice po potoce,
plave pianista po piáně.

Plave Petr po pravém place,
pije pivo, povídáse.

Plachtí po proudu pěkné pěny
pozor, potopa, pomluva.
Autor Hawkey, 20.12.2004
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí