Konec

Konec

Anotace: Jak řekl Mácha... po smrti není nic...

V době kdy před sluncem přednost dáš měsíci,
Číš vlastní krve Ďáblu žízeň hasící,
Černou zříš temnější,
Jizvu však jemnější po ostří nože...

Jeden krok vpřed značí dva kroky zpátky,
Na druhý břeh, dát hrdlo do oprátky,
Nevnímat konopí, co sdírá kůži,
Na hlavě korunu, trnovou růži...

Dechu když ubývá,
Ďábel se usmívá,
Plamen Tě zahřívá,
Bolesti vstříc...

Funebrák čeká s věnci...
Korálky na růženci,
Počítej v modlitbách
Katův háv víří prach...
Amen...
Autor Algernoon, 15.05.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náááááááádhera!!! 100

15.05.2006 22:29:00 | Margaritta Nunwier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí