S POZDRAVEM

S POZDRAVEM

Anotace: Sebeironické krasosmutnění.

S POZDRAVEM

Jsem zamilovaná. Není to skvělé?!
Anděl s ďáblem v jednom těle...
Utvářena polem působnosti.
Paradoxem vlastní minulosti.

Uřvaný zmatek ve mně...
Je ztracen v relativnosti pojmů...
Uvnitř zamilované země
a mých bezprostředních dojmů

Budeme hrát hru kdo s koho...
Nech už toho!
Noci mě pálí a dny zebou...
Kčertu s tebou!

Vyjádřit tu nevýslovnou lítost...
Že už to nikdy nebude stejné...
Jsem vnímavá lidská bytost,
kde city jsou neprodejné.

Láska je zvláštní, život je zajímavý.
Svému přesvědčení nebudu nevěrná...
Příteli, co téměř nepozdraví...
Gratuluji, protože je nádherná...
Autor Turmalina, 16.05.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skládáš hezký věci...:)))

20.08.2006 23:35:00 | good fairy

gratuluji, protoze basen se povedla..

23.05.2006 17:58:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí