Přáníčko

Přáníčko

Anotace: Pro všechny z Literu, pro moje přátele z pokecu, já to prostě jinak nesvedu a zpívat vám koledu nebudu...

Vánoční čas nám právě nastává
Když jeden Andílek touží Vám
Něco zvěstovat...

Mám Vás všechny moc ráda
Liter je a bude moje druhá
Máma...

Vy moji milí přátelé z Literu
Nebudu jmenovat nebo na někoho
Zapomenu...

I já vám ze svého srdíčka chci něco
Přát...
Ať má jeden druhého strašně moc rád

Ať vám nebe svítí celý další rok
Vždyť už chybí jen kousíček a je tu
Nový Rok...

Ps:Krásné Vánoce,hodně moc zdravíčka
Ať už nás nebolej ty naše srdíčka.
Autor Kett, 21.12.2004
Přečteno 1187x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí