Bittersweet

Bittersweet

Anotace: moje hořkosladká romance

Bittersweet

Nechápeš co chci,
nerozumíš mi.
Myslíš, že chci to co ty.
Musím říct jen :,,Šíleně se pleteš.‘‘

Já jsem pevně rozhodnuta.
Já nechci to, co ty.
Chci být svobodná,
nechci ty zbytečné starosti.

Potřebuji se nadechnout,
Nechci tu žužlavou a přeslazenou řeč,
aspoň ne od tebe.

Potřebuji něco jiného,
někoho jiného.
Možná jsem vybíravá, egoistická a slepá,
ale já to tak cítím.

Chci něco nebezpečného, bezhlavého,
potřebuji si pořádně natlouct,
mít rány a pak je hojit.
Chci zkušenosti, které bolí.
Tvrdé zkušenosti.
Tu hořkosladkou romanci.

Je to osud.
Můj osud, který jsem vybrala.
Sice mě to zlomí, rozerve a zničí,
ale já se chci rozhodnout sama.
Z vlastní iniciativy.
Já chci svou cestu,
svůj osud,
svou hořkosladkou romanci.
Autor Elizabetha, 17.05.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To zní jako text nějakýho hip hopu. Aspoň nebrečíš nad rozlitým mlíkem.

24.12.2006 14:15:00 | Krikloun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí