Únava

Únava

Anotace: dno

něžňounce bych se schoulil
do absolutně všepříjímajícího obětí
čistější už slzy být nemohou

áách
slova už ne
důvody
sebezapření
brzdy
hráze nakupené strachem
očekávání
nenaplnění
už ne

smrti
prosím Tě
tak už
jsi na tahu
tak už
smrti
nebe je zablokované
tak
SMRTI!
zab mě!
Autor TH, 18.05.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí