..tušení..

..tušení..

Anotace: ..opět jsem dopasala jeden letmý komentář..to téma mě totiž zaujalo..:o))

Stáhlo se mi nitro při čtění tvých vět
mrazilo mne v zádech..ustal mysli let
jen ozvalo se kdesi divné tupé tušení
že změny náhle přilezou a všechno promění..

Stáhlo se mi nitro jako už tolikrát
a sluch se zastřel náhle..snad vytušíce zvrat
kdes ve mně mrazně projelo to zvláštní tušení
které snad změny přitáhlo ke svému prameni..

Stáhlo se mi nitro jak by mě někdo stisk´
ten pocit husta v panice a ranách bubnů výsk´
sžíravé plody zrodily to bujné tušení
co bez ohlášky vkradlo se a dalo znamení..
Autor šuměnka, 18.05.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám slov :o))

04.08.2006 09:37:00 | pretorius

Stáhlo se mi srdce...

18.05.2006 08:39:00 | ZZuzkAA

Uf...šuměnko..dýchat musím zhluboka a ještě hodně dlouho na ně budu myslet. Dnes 500

18.05.2006 07:43:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí