Vidim tě umírat

Vidim tě umírat

Anotace: Vidim jak odcházíš.....

Vidím jak růže uvadat
Tebe do temnoty upadat

Vidím tě odcházet do nebe
Už vím, že se nic neděje

Vím že uslyším zas
Ten umírající hlas

Ten hlas co jasně prohravá
Kdyby aspoň bojoval....on se vzdává...
Autor barking bitch, 18.05.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí