Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: ....nad tímhle se zamýšlí občas snad každý z nás ne?

Zdál se mi té noci sen
stalo se to co už vím,
povím ti útržek, tady ten
než nad tím se zamyslím.

Byla jsi jako víla
byla jsi jako stín,
zase jsi mě omámila
když nad tím se zamyslím.

Myslím na to a poslouchám
o něčem zvláštním stále sním,
mám vše, však něčím strádám
když nad tím se zamyslím.

Chvíle utíkaj mílovými kroky
co chybí mi už tedka vím,
tebe nemám, však slz potoky
když nad tím se zamyslím.

Všeho ted nechám, hned za tebou utíkám
pevně držím a nikdy nepustím
jsi moje již odejít Tě nenechám
a nad tím se nezamýšlím.
Autor black_and_red, 18.05.2006
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasa co vic napsat jen ze se mi to libi:-)

18.05.2006 19:38:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí