Zrada od kamarádky

Zrada od kamarádky

Anotace: ...napsáno v návalu zlosti, když mi nejlepší kámoška začala dost sprostě nadávat

Znovu bych tě viděla ráda,
bílá pleť, tmavé vlasy, hnědé oči...
Ty však natočila's ke mně záda,
teď slzy mou tvář močí...

Uznávám, i na mé straně vina je,
avšak krutých slov jsi použila,
tak snad už teď ti lépe je,
byla bych raděj, kdybys mě zabila.

Mohla jsem se na tebe spolehnout,
vždy když trápení jsem měla,
teď v klidu nemohu zalehnout.
V tu chvíli já se chvěla.

V tu chvíli, kdy jsi vypustila,
sprostá slova ze rtů svých,
špínu jsi na mě naházala,
kolem rozléhal se tvůj smích.

Kameny, kopřivy, pohledy tvoje,
házela jsi na mě stále,
ležím tu a na mě hromada hnoje,
v mém pokoji, v mém sále...

pláču a mrzí mě spousta věcí,
nevím, jestli se dá něco zachránit,
na světě měla by být slušnost přeci,
tak nenech se zlobou omámit!
Autor Agnesita, 19.05.2006
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezký hezký, ale čekal bych, že do toho dáš více zlosti, ale je to moc pěkný, jde vidět, že na ní vlastně nejsi tak naštvaná, jako spíš zklamaná ... dílo pěkné, okolnosti už tak moc ne ... jen tak dále a hlavu vzhůru .. =))

19.05.2006 15:55:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí