Nejlepší táta

Nejlepší táta

Anotace: Pro nejlepšího tátu na světě, kterého jsem vždycky milovala a hlavně VŽDYCKY BUDU.

Chci toho tolik říct,
jak tě ráda mám,
jak často tě postrádám.
(Po tvé operaci)vše ustane a půjde dál ve starých kolejích,
stejně jako loď na mořských peřejích.
Zase budeme se spolu smát i hádat,
radit se a v problémech bádat.
Mám najednou k tobě blíž,
víc než dřív,snad to jednou pochopíš.
Snad až jednou budu mít své děti,
budeš mít určitě vnuka i vnučku,
až budu pryč zase chybět budeš mi,
vnoučata boudou ti říkat dědečku.
Mám k tobě,můj táto blíž a blíž,
snad o našem sblížení také sníš.
Stačí,když vezmeš mě kolem ramen,
řekneš mi,ty pro mě 3 vzácná slova,
mám tě rád,pak budu moci říct amen,
bude to dar od Boha.
Až jednou budu velká a zase ti masírovat záda,
pochopíš,jak tě,tatínku celý život miluji a budu tě mít navždy ráda.:-)
Autor Vera, 19.05.2006
Přečteno 619x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí