Anděl strážný-máma

Anděl strážný-máma

Anotace: O maminkách a pro maminky :-)

Hádejte,kdo to je?
Kdo nás děti ochraňuje?
Pro nás si hlavu zatěžuje.
Je to nám nejdražší člověk na světě,
často mu říkáme:"Rádi máme tě".
K rozzlobení musí mít důvod pádný,
je to jedičná dáma,
je to náš anděl strážný
a tomu anělovi říkáme MÁMA.
Autor Vera, 20.05.2006
Přečteno 1300x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí