Nejlepší přátelé

Nejlepší přátelé

Anotace: Pro přátele bez kterých by život neměl smysl.Děkuji za hodnocení a komentáře

Píši své nejlepší kamarádce,
to co píši už ví,takže krátce.
Nebýt tebe špatně by mi bylo,
i kdyby slunce zářilo,mě by nesvítilo.
Dodáváš sílu i odvahu,
s tebou není čas na špatnou náladu.
I když se dostaví,
vůbec to nevadí.
Řekneš pár milých vět,
za chvilku je hezčí svět.
Dokážeš člověka povzbudit,říct,že ho ráda máš,
jen tím,že tu jsi mi pomáháš.
I u mě můžeš hledat útočiště,
když se ti bude svět zdát,jak bludiště.
Proto věz,že jsi velkou součástí mého světa,
když budeš něco potřebovat,stačí slovo,věta.
Teď ti mé přátelství i důvěru dám,
a věř mi,že tě moc ráda mám.
Autor Vera, 20.05.2006
Přečteno 1380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (17x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí