Romeo a Jůlie nebo "ňáký" jiný dva(2)

Romeo a Jůlie nebo "ňáký" jiný dva(2)

Anotace: ??? ...jo bylo o tom napsanýho už dost,ale vždycky to je o něco jiný než to předešlý.

ROMEO A JŮLIE

Hudba z mramoru
vypráví tu kdekomu už staletí
o tom vzplanutí dvou duší
a aniž´by kdokoliv tušil
každý na to naletí.

Propojí se srdce v mlze rána
o to prudce ji vezme kolem ramen
zrudne ji líce v přijetí panen.
V dopise od něho pozvána.

Ruce spolu se propojí
kus retu ji odpojí
svým polibkem vášně,
že myslí to vážně
před nikým netají.

Okolí nevnímá
jejich láska upřímná,
ale najde se svině,
který se ta láska zajídá.

Úklady připravuje
pasti klade,
s jejich křehkostí si hraje,
jed na ně plive –
svině,svině - svině.

Pomluvy a lži
neupřímné fráze,
se vztekem kolem nich háže
hlava plná vší.

Snad jejich láska je silnější
a rána vždy smělejší,
když mají postavit se sviním řečem
a Amorovým mečem
useknou ji palici
s krku hovna hnijící
valí se proudem na zem.

Stačí je spláchnout jen hadicí.
Autor Tomik Novot, 20.05.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Syrová, jasně podaná a srozumitlená.

20.05.2006 19:19:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí