Smrt

Smrt

Anotace: Na dědovu památku (+21.5.2006)

Smrt někoho nejbližšího
člověka vždy skolí,
dostane ho do kolen,
u srdce ho bolí.

Vzpomínky a krásně chvíle,
co už nikdo nevrátí,
život už dospěl do cíle,
skončil dlouhý běh po trati.

Kdekdo by chtěl jeho návrat,
však zpět nikdy nepřijde,
v našich srdcích žije pořád,
i ve chvílích, kdy slunce vyjde.

Náhlý odchod ze života
který nikdo nečekal,
bez velitele je teď rota,
tak prázdná a nejistá.

Je to holt život,
tak to chodí,
lidé od nás odcházejí
a jiní se rodí.

Smířit se s tím půjde těžce,
kdekdo by chtěl,jiný nechce,
uchovat si vzpomínky hezké,
ronit slzy je teď lehké...
Autor Richard LaFontaine, 21.05.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí