Krátké rozloučení

Krátké rozloučení

Anotace: ***

Den zas končí,
tví černí koně půjdou spát,
zhasněte lampiony,
teď ukolíbavky se budou hrát.
Pochmurný nebe
a zas smutný pondělí,
je jako rána,
co srdce rozdělí.
Zas budeš sám v posteli usínat,
a já se slzou čas tiše proklínat.
Ty chvíle bez tebe
se jako nemoc dlouze vlečou,
až se zas sejdeme,
vím, že se rozutečou.
Autor melebele, 21.05.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč to tak spolehlivě funguje...?
že se pak ty chvíle rozutečou tak strašně rychle

hezky napsáno, tak melancholicky...

21.05.2006 18:44:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí