Životní cíl

Životní cíl

Anotace: o mých životních cílech a asi nejen mých :-)

Každý má svůj životní cíl,
každý chce,aby perfektní byl.
Jít svou cestou za svým snem,
v budoucnu věnovat se rodině a povinnostem.
I já svůj vysněný žívotní cíl mám,
už hodně dlouho ho znám.
Být šťastná se svou rodinou,
snad nebude tenhle cíl jen ve snu vidinou.
Mít práci,která mě baví,
vidět své děti,jak vyrůstají.
Splnit si své sny a cíle,
s mou rodinou prožít krásné chvíle.
To není jen pouhopouhá,holá věta,
vždyť mít rodinu je,alespoň pro mě,více než všechno bohatství světa.
Autor Vera, 21.05.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí