Kdy pochopím?

Kdy pochopím?

Anotace: Tahle basnička je od :Derryzanne,dost mě chytla za srdce,tak jí sem písnu...

Spal vášní vše černé co v sobě nosím,
změň v popel touhu milovat,
to co bych tak chtěl, míti nesmím,
už nechci se nikdy radovat.
V ohnivé řece utop mé city,
rozdrť mé srdce kamenné,
vtělím se do stínu co za sebou nosím,
snad duše má nezapomene..

----------------------

Když nejsi tu se mnou,¨
chtěl bych ti říci, že stal ses myšlenkou
s níž jsem se sžil natolik,
že ji nedokážu opustit,
které se nedokážu zříci...

-------------------------

Utápím se v bezedné hlubině svého zármutku,
co minuta, to o metr níž a prosby tolikrát
vyřknuté z úst mých nedostanou se nad hladinu¨
z vězení mého,
mříže z tužeb nesplněných, přání, co vytratila se tam někde v prostoru , nedovolí ovlivnit děj mého štěstí..
Autor Natalie Kolářová, 22.05.2006
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí