..přitažlivost..

..přitažlivost..

Anotace: ..a její velký sexapel..:o))

Když přitažlivost přitažlivě zamrká
pak život nejednoho náhle zpečetěn
past nástrah sklapnutá - hlas vnitřní zavrká
mámivost čaruje objekt na krásný sen..

Když přitažlivost přitažlivě zavoní
pak život nejednoho končí pohromou
bosatí v myšlenkách – touha zas na koni
představa panuje vedouc si skriktně svou..

Když přitažlivost přitažlivě promluví
pak život nejednoho přestane mít řád
v mozku jen tma a nic – růžové námluvy
toužení tělem prolétá ukojit náhlý hlad..

* * *
Když přitažlivost znaveně a náhle usne si
pak nejeden se probere a neví kudy kam
mizívá laskavost se známkou noblesy
s příchutí na patře končí ten drsnej flám..:o))
Autor šuměnka, 23.05.2006
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přitažlivost, která je, a jen těžce by kdo nesl, kdyby měla ochabnout, se nesmí!!!!! rozplynout!!!

24.05.2006 15:15:00 | Mirka Hedbávná

...

23.05.2006 19:30:00 | skaj

;-*

23.05.2006 11:22:00 | Luca_69

Když přitažlivost přitažlivě přitáhne,
pak život nejednoho zcela omámen,
moc kouzel ovládá - i jeho ovládne,
s arómem sladkosti magicky přitažen...

:o))

23.05.2006 08:31:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí