Už je na čase

Už je na čase

Anotace: Nebát se a dát najevo svý city

Právě se ze mě stala lavina,
čekající na tvé gesto.
Možná je to spíš má vina,
že jsem se rozhodla ničit i přes to,

že vím, že mě máš rád,
ale i to je pro mě málo.
Snažíš se dát mi řád,
ale je toho tolik co se stalo.

A já se rozhodla jít "přes mrtvoly",
i když je to drsný
a už teď mě to za všechny kolem bolí.

Chci rozhodnout sama za sebe,
už mě omrzelo
být tou hodnou holkou "od vedle".

Já jen doufám,
že všichni jednou pochopí.
Já jsem tím milujícím andělem,
ve kterém ďábel spí.
Autor Květa, 24.05.2006
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeho gestem spustit svou lavinu! Páni. Taky ve mě občas dříme ďábel a střídá se ve spánku s andělem. :-)

24.05.2006 08:24:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí