Isä

Isä

Anotace: Pro taťku na kterého budu čekat až do konce života:)

Starý muž v mladém těle,
toť otec můj.
Starý muž v mladém těle,
nelituj!

Po cestě kráčí
a neklidní spáči,
cítí každý jeho krok.
V čase mírný skok.

Jsem stará,
však mladší než on.
Jsem mladá,
hlasitá jako zvon.

Hledám svou pravou krev,
chci si zapamatovat jeho zjev.
Chci poznat muže jež se podílel na mém zrodu,
muže jež předurčil mi symbol.....vodu.

Chci poznat toho velkého čaroděje,
ačkoliv je to zřejmě bez naděje.
Ale jsem jen dcera, která hledá scého otce,
jsem nyní taková, že se chovám krotce.

"Příjď."
Autor Rhiana E. Nebresk, 24.05.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mocinky hezká básnička a jelikož jsem četl co jsi o sobě napsala tak snad jsi tuhle psala jenom tak a není ze života ale kdyby byla tak ti mocinky přeju aby jsi ho našla

12.06.2006 08:22:00 | Kopretinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí