Varianta života

Varianta života

Anotace: 20.5.2006 Co mě právě napadalo. Psáno před spaním.

Je příliš tmy na to, abych se nebál.
Je přílišná propast na souznění.
V dalekých dnech stojí horizont.
Já a moje vnitřnosti.
Je příliš tmy na možnost světla.
Je příliš rozkolu na jednotvárnost.
Pryč s celým životem!
Sluneční zimní dny
a polomrtvá naděje.
Šero v ulicích,
proutěný oko boha
kterej kupuje obstarožní hrací skříně.
Smrt není tak daleko -
je za roletami a čeká na odkrytí.
V polospánku v peřinách
otevírám sochy z alabastru
a marně hledám zlatej poklad.
Je už příliš pozdě na vyčíslení hodnoty
dnů propadlých do zatracení.
Autor frangir, 24.05.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí