Strom

Strom

Anotace: Každy ma strom....

Koho na světě nejradši máš nejvíc,
Jako tobe i ostatním je ti nejblíš ten Strom na kterem vyrostl jsi.
Koho na světě nenávidíš nejvíc,
Jako ty i ostatní nejvíc nenávidíš ten Strom na kterém vyrostl jsi.

Proc Strom tvým jediným útočištěm jest,
a jindy nenavist k němu se neda s tou nejhorší splést.
Vždyť on je ten kdo city ti dal,
a slásky plnou náručí se k tobě choval.

Záda ti ukázal jen ve chvílá když jsi chtěl,
a dokud ses jeho opravdové úmysly nedověděl.

Proto každý by Stromu měl dokázat,
že zvládne co ho učí a lásku k bližnému umí prokázat.
Proto Strom každý chraňte si svůj,
Ať vám ho nikdy cizí nevezmou...
Autor BuF, 24.05.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí