Závidím ti, kamarádko má

Závidím ti, kamarádko má

Anotace: Jsem pro ni nejlepší kamarádkou, ale já nevím, jestli je i ona pro mě.

Závidím ti, holka moje zlatá,
tvé krásné oči,
a v srdci tuny zlata.

Závidím ti, kamarádko má,
krásný dům i svvět,
viděn mýma očima.

závidím ti, že máš mě jako přítele,
co tě nikdy nazradí,
a vždycky si vzpomene.

Zívidím ti, celý tvůj svět,
i s útrapami, které máš,
takový svět, můj život nevidět.

Závidím ti, tvou rodinu,
tvou lásku, kterou miluješ,
já jiná jsem každou hodinu,
na jednom místě, mě nenajdeš.
Autor Aaliyan, 24.05.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Upřímně? Závist do přátelství nepatří. Zdá se, že jste dvě naprosto odlišné osobnosti.
60%

24.05.2006 19:57:00 | Aro

krásně sepsáno....1oo%

24.05.2006 18:39:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí