Myšlenky

Myšlenky

Anotace: 21.5.2006 Pokud to o něčem je, nevím to. Prostě večerní myšlenky. Využití stavu polospánku - psáno při neúplném vědomí. Kolem půlnoci.

Pod rozpadlým lesem procházím myšlenky.
Všechno se propadá do otrávených papírů
žalem.
Génius co pohrd' světem
je se sebou sám
a brouzdá se po omšelých březích smutku
v cestách pokroucených,
propadlých do ztracena.
Pobitý louky prodchnutý zrající hnilobou.
Úpadek po uplynulé slávě.
Zhasínám světla
prostoupená vábivou nocí
za letního úplňku.
Pozbývám vědomí,
odevzdávám se prosícímu spánku.
V cestách propadlých do ztracena
nacházím konečnou útěchu.
Autor frangir, 25.05.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tyhle myslenky znam(velmi intimne;) ..)
*100*

25.05.2006 18:58:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí