Otázky,proč pláču

Otázky,proč pláču

Anotace: ....nazev trosku divny ale to posudte sami (mozna je cela divna)....jo a prosim o komentare jake koliv dekuji:-)

V čem spočívá radost z bytí?
Kde roste to velmi vzácné kvítí?
Kam se dostanu když půjdu tudy?
Dozvím se něco o lásce o které nic nevím?

Nebo o světě na který jen blbě hledím?
Prežiju to až spadnu z měsíce?
Až hodně zakřičím vyprázdní se ulice?
Chápu vůbec něco na tomhle světě?

A nebo jsem ufonka co na nebeské dveře klepe?
Můžou ufoni do nebe i když nejsou pokřtěni?
Má smysl zapínat v léte topení?
Proč se vidím v zrcadle obráceně?

A proč se cítím na tomhle světě tak bezcenně?
Proč na podzim opadá všechno listí?
Mám si dál namlouvat, že svět patří mě?
Nepatřím třeba já světu co je na dně?

Proč na dně oceánu nemůžu dýchat?
Proč když mám rýmu musím kýchat?

Proč Pláču...Pláču, protože mám strach,
Pláču, protože můj život je velký krach.
Pláču, protože jsem smutná,

Pláču, protože mé dny jsou sečteny,
Pláču, protože kdysi byl svět krásný.
Pláču, protože se všechno změnilo,
Pláču a vím, že mé srdce v zázrak doufalo.

Pláču, protože chci žít,
Pláču, protože chci sama sebou být.
Pláču a veřím,že to cenu má.
Pláču a doufám,že naději mám.
Autor 89Rosa, 26.05.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trosku mi to pripomnelo....song "cim to je, cim to je"...a ten mam vazne rada...zase se trosku ztracim v rymech a rytmu...ale myslenka je dobra..a hlevne takove myslenky prichazeji jen, kdyz je tak vazne citis...takze..je obrovska odvaha sem dat...pocity..

28.05.2006 00:44:00 | lightnight

proč pravda není klam
proč srdce rozdávám
proč naděje mně zabíjí
a proč láska pomíjí

je spousta dalších proč
jak věčný kolotoč...

27.05.2006 22:55:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Chtela jsem puvodne dat 80...ale tech poslednich par slok mne teda dostalo. Dala jsem 100...
Je to hodne silne dilo. A clovek by se nemel tak utapet, at uz se stalo cokoli a nebo prave vubec nic..Jestli rozumis.
Treba pak pokecame na icq..az te tam potkam...

27.05.2006 08:07:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí