Druhá strana vánoc

Druhá strana vánoc

Anotace: Když jsem to viděl dneska na jedné dálnici, uvědomil jsem si, že vánoce mají i druhou stranu, bohužel......

Vánoce jsou sladké svátky
měly by se prožít bez slova hádky
bez lží, bez bolesti, bez starostí
bez pláče, bez nářku a bez krutosti

bez krutosti té černé víly
co zase vystřelila šíp ze své kuše
ten šíp letěl jen pouhou chvíli
nad plachtou stojí teď duše

a pod plachtou leží prázdné tělo
to tělo se svátků už nedožije
takhle se to stát určitě nemělo
někdo si otce, matky, dcery, syna už nikdy neužije...
Autor Nola77, 23.12.2004
Přečteno 578x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí