Automat svět už nefunguje

Automat svět už nefunguje

Anotace: ***

Automat svět už dávno nefunguje
Jen plakáty na oknech
Nalepené a otrhané tu jsou
Fasáda domu ta dávno zašlá a oprýskaná
Přesto a nebo spíše právě proto
Duch Hrabalův tady přetrvává
Možná čeká až zase automat ožije
Či naopak zda zcela se rozpadne,
Aby se tak naplnila Hrabalova touha a obdiv
K úplné devastaci po, které zase nový život přichází
Autor WWW, 29.05.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, taková zvláštní, smutná a tvá...

29.05.2006 22:22:00 | Sunny

Miluju tyhle tvé obrázky, malíři... :o)

29.05.2006 11:11:00 | Cecilka

...i já! Pěkná reminiscence!

29.05.2006 09:25:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí