Naposledy se pohoupat

Naposledy se pohoupat

Anotace: Nevím, jak vy, ale já houpačky vždycky zbožňovala... Tohle je ale o něčem jiném...

Sem a tam, tam a sem,
tak jako houpačka z dětství
houpe se nad světem,
patří mu celičký vesmír.

Dopředu - dozadu,
dokavaď vítr bude vát.
Nenašel odvahu
na zemi déle pevně stát.

Tam a zpět, tam a zpět,
návratu ale už není.
Proč je tak krutý svět?
Proč všechno v bolest se mění?

Přestal se houpat
bez lásky, bez hněvu...
Není v co doufat,
je konec příběhu.

Jako když slunce za obzor zmizí
visí tu bez jména, pro všechny cizí.
Autor Kyselinka, 29.05.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je fakt krásnej nápad:) Líbí se mi:)

30.05.2006 20:05:00 | Saen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí