Nevídaný pocit

Nevídaný pocit

Anotace: jaké to je, když pohlédneš smrti do očí? Pro někoho pěkné, pro jiného strašné.....

Setkal jsem se
se smrtí,
dívala se na mě
já na ní.

Bylá celá bledá.
Snad od její práce,
nebo se snad bála?

Bála se mě?
Honilo se mi hlavou.

Nechal jsem jí,
ať si hraje,
ať si mě sebou vezme.

V očích jsem viděl jí,
jak neví,
zda mě sebou vzít.

Byl to,
ale nevídaný pocit,
hledět do očí
smrti.
Autor Hawkey, 25.12.2004
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí