Prostě život...

Prostě život...

Anotace: Trochu nespisovně, snad mi to odpustíte:)

Touláš se městem,
Ani vindru v kapse,
Netykáš si s deštěm,
Pro kaluže trap se!

Pramínky ve tváři překážej,
Hvězdy už pro tebe nezářej,
Na kočku, na myš si s fízlem hrej,
Nesměj se, jsi fakt ubohej!

Šílený oči jen schováváš pod řasy,
V kanadách couráš se na ostrov snů,
Život máš za humus, za věčný trapasy,
Nesnášíš kaluže těch všedních dnů.

Čím si kdy pohrdal,
Život Ti dárkem dal,
Svědomí´s zahodil,
Sněz si, cos nadrobil!
Autor Algernoon, 30.05.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí